Tietoa yhdistyksestä

Vantaan Reumayhdistys ry on perustettu vuonna 1979. Yhdistyksellä on toimintaa Vantaalla sekä idässä että lännessä. Näin olemme halunneet varmentaa, että jokaisella on mahdollisuus päästä ossallistumaan esimerkiksi suosittiuihin liikuntaryhmiin. Teemme myös retkiä ja matkoja, jotta jaksaminen arjessa mahdollistuisi. Reuman kanssa ei kannata jäädä yksin, vertaistuessa on uskomaton voimavara!

Toimisto

Osoitteemme on Talvikkitie 34, 01300 Vantaa. Huomaathan, että toimisto on avoinna vain sopimuksen mukaan.

Tavoitat meidät puhelinpäivystysaikaan ma – ke klo 10–12. Puhelinnumero on  09 – 857 3167.

Muut yhteystiedot löytyvät Yhteystiedot-sivulta.

Hallitus vuodelle 2020

Vantaan Reumayhdistyksen syyskokouksessa 20.11.2019 valittiin uusi hallitus. Saimme kasaan innokkaan porukan, joka haluaa edesauttaa vantaalaisten reumaatikkojen asiaa sekä tuottaa mukavaa yhteistä tekemistä.

• puheenjohtaja Piia Kurki
  • varapuheenjohtaja Marja Jormanainen
  • sihteeri/rahastonhoitaja Merja Maaranen
  • liikuntavastaava Marjatta Antila
  • vertaistukikordinaattori Ilona Harrila-Nurmi
  • vammaistoiminnan edustaja Helena Forssell
  • Liisa Vauhkonen

Varajäsenet:
  • Armi Halkama
  • Jonna Kukkonen
  • Raili Mäkinen

Jäsenmaksu

Jäsenmaksumme on vain 23€/vuosi. Kannatusjäsenmaksu on 51,00 euroa.
Jäseneksi voit liittyä täyttämällä ja lähettämällä yhteystietosi etusivulla olevalla lomakkeella.
Jäsenenä saat jäsenmaksuvuoden aikana:

• neljä Reumaliiton julkaisemaa Reuma-lehteä
  • kaksi Luuvalo-lehteä, mikä on pääkaupunkiseudun reumayhdistysten yhteinen lehti
  • luentoja ja koulutusta
  • vertaistukea
  • mukavia retkiä
  • liikuntaryhmät edulliseen hintaan
  • tukihenkilöidemme avun ym.

Jäseneksi liittyminen

Alla olevalla kaavakkeella voit liittyä Vantaan Reumayhdistyksen jäseneksi. Laita otsikkokenttään "Haluan liittyä reumayhdityksen jäseneksi" sekä yhteystietosi.

Kaavakkeella voi ottaa myös yhteyttä, jos et ehdi soittamaan annettuna puhelinaikana.

Haluan liittyä Vantaan reumayhdistykseen

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.