Liikunnallinen kuntoutus

HUOM! Myyrinkodin uima-allas on toistaiseksi pois käytöstä laitevian vuoksi. Vesijumpan sijaan Kehonhuoltoa klo 15:30-16:15 ja 16:15-17:00 Myyrinkodin jumppasalissa (pohjakerros).

Liikunnallinen kuntoutus

 

Tarjoamme kuntouttavaa liikuntaa tarjoamalla edullisia liikuntaryhmiä jäsenille ja muille liikunnasta kiinnostuneille ihmisille. Ensimmäisen tutustumiskerta maksutta ja ota kaverikin mukaan.

Kuvaukset liikuntaryhmistä ja ryhmien aikataulusta tämän jäsenkirjeen liitteistä.'

Hinnat:

  • Osallistumismaksu yhdistyksen jäsenelle ensimmäiseen ryhmään on 35€/ryhmä/kausi/jäsen ja sitä seuraavat ryhmät 25€/ryhmä/kausi/jäsen. 
  • Mikäli ryhmässä on tilaa, yhdistykseen kuulumaton henkilö voi osallistua liikuntaryhmään hintaan 45€/ryhmä/kausi. 

Osallistumismaksu maksetaan heti kauden alussa yhdistyksen tilille Nordea FI85 1220 3000 2684 96. Ilmoittautuminen liikuntaryhmään tapahtuu paikan päällä.  

Liikuntaryhmät:

  • Tuolijumppa
  • Vesijumppa
  • Pilates
  • Asahi
  • Reumaliikunta

Tervehdys uudelta liikuntavastaavalta

 

Ihanan kesän jälkeen on aika helliä kehoa liikunnalla. Ryhmissämme on lämmin tunnelma, ja ammattitaitoiset ohjaajamme huomioivat jokaisen jumppaajan tarpeet mahdollisimman yksilöllisesti. Valitse monipuolisesta ryhmäliikunnastamme Sinulle sopiva liikuntamuoto jo tule rohkeasti jumppaamaan. Ensimmäinen tutustumiskerta on ilmainen, ota kaverikin mukaan!

Liikunnallisin terveisin,
Tanja Mäntyvaara
puh. 0413188851

 

Mitä mikin liikuttaa?

 

KEHONHUOLTO

Hyvän olon tunti, jossa tehdään kevyitä ja lempeitä dynaamisia, koko kehoa avaavia sekä lihasjännityksiähelpottavia liikkeitä. Kaikki liikkeet ovat helppoja ja kevyitä, jotka jokainen jumppaaja voi tehdä itsellesopivassa tahdissa ja liikelaajuudessa. Tällä tunnilla pärjäät hyvin ilman kenkiä, vaikka villasukissa.Juomapullo kannattaa ottaa mukaan. Tunnin jälkeen olosi on kevyt ja energinen.

PILATES

Pilates on lempeä tapa vahvistaa keskivartalon syviä lihaksia, parantaa ryhtiä, lisää vartalon liikkuvuuttasekä opettaa liikkumaan fysiologisesti oikein. Pilatesta käytetään myös tuki- ja liikuntaelintenkuntouttamiseen. Tunti sopii kaikille ja kaiken kuntoisille. Tällä tunnilla et tarvitse kenkiä, mutta juomapullokannatta ottaa mukaan.

VESIJUMPPA

Vesiliikunta on nivelystävällistä ja jokaiselle sopiva liikuntamuoto, jossa vesi toimii vastuksena. Voitkeventää liikkeitä hidastamalla liikkeitä tai vastaavasti lisätä tehoja nopeamalla suoritustemmolla. Vedenkannattavan vaikutuksen ansiosta monet liikkeet ovat vedessä helpompia tehdä kuin kuivalla maalla.

TUOLIJUMPPA

Koko keholle liikettä tuolia apuna käyttäen. Tunnilla tehdään koko kehoa avaavia sekä lihaskuntoaparantavia liikkeitä. Tuoli on tukenasi koko ajan. Lihaksille töitä jalkapohjista kasvoille saakka. Leppoisaamenoa pienryhmässä.

ASAHI

Asahi on fysioterapian kaltaista liikuntaa. Se sisältää sekä kehon että mielen rentoutuksen, niska-hartia-, selkä-, jalka- ja tasapainoharjoitukset. Asahi sopii kaikenikäisille kunnosta riippumatta. Asahissa liikkumisen tapa on hidasta ja pehmeää ja liikkeet tapahtuvat hengityksen tahdissa.

REUMALIIKUNTA

Tällä tunnilla pääset harjoittamaan kehoasi kokonaisvaltaisesti eri liikuntavälineitä ja kuntosalilaitteitakäyttäen. Tunnilla tehtävillä harjoitteilla kehitetään tasapainoa, liikkuvuutta ja lihasvoimaa, jotka yhdessäylläpitävät arjen toimintakykyä ja jaksamista. Harjoittelu tehdään ohjatusti jokaisen haasteet/rajoitteethuomioiden. Harjoittelun lomassa pääset vaihtamaan kuulumiset muiden innokkaiden jumppareidenkanssa.