Tietoa meistä

Vantaan Reumayhdistys ry on perustettu vuonna 1979. Yhdistyksellä on toimintaa Vantaalla sekä idässä että lännessä. Näin olemme halunneet varmentaa, että jokaisella on mahdollisuus päästä ossallistumaan esimerkiksi suosittiuihin liikuntaryhmiin. Teemme myös retkiä ja matkoja, jotta jaksaminen arjessa mahdollistuisi. Reuman kanssa ei kannata jäädä yksin, vertaistuessa on uskomaton voimavara!

Toimisto

Toimistomme sijaitsee osoitteessa Talvikkitie 34, 01300 Vantaa.
TÄÄLTÄ löydät toimistomme kaikki yhteystiedot. Toimistolla ei ole päivystystä, mutta tavoitat meidät puhelinpäivystysaikaan ma – ke kello 10–12. Puhelinnumro on  09 – 857 3167.

Hallitus vuodelle 2018

Vantaan Reumayhdistyksen syyskokouksessa 13.11.2017 valittiin uusi hallitus. Saimme innokkaan porukan kasaan, joka haluaa edesauttaa vantallaisten reumaatikkojen asiaa sekä tuottaa mukavaa yhteistä tekemistä.

• puheenjohtaja Marja Jormanainen
  • varapuheenjohtaja Jaana Heiskanen
  • sihteeri Anu Vihma
  • liikuntavastaava Marjatta Antila
  • vertaistukikordinaattori Ilona Harrila-Nurmi
  • vammaistoiminnan edustja Helena Forssell
  • Raili Mäkinen
  • varajäsen Ritva Peurala
  • varajäsen Kaarina Vornanen
  • rahastohoitaja Pirjo Gustafsson

Jäsenmaksu

Jäsenmaksumme on vain 23€/vuosi. Kannatusjäsenmaksu on 51,00 euroa.
Jäseneksi voit liittyä täyttämällä ja lähettämällä yhteystietosi etusivulla olevalla lomakkeella.
Jäsenenä saat jäsenmaksuvuoden aikana:

• neljä Reumaliiton julkaisemaa Reuma-lehteä
  • kaksi Luuvalo-lehteä, mikä on pääkaupunkiseudun reumayhtistysten yhteinen lehti
  • luentoja ja koulutusta
  • vertaistukea
  • mukavia retkiä
  • liikuntaryhmät edulliseen hintaan
  • tukihenkilöidemme avun ym.

Ilmoita mahdollisesti muuttuneet yhteystietosi TÄSTÄ.